GRUNDTWEEK genopstår

Gl.Elevweekend er aflyst, men… Velvidende om at efterårets GammelElevweekend længe har hængt i en meget, meget tynd tråd, har vi naivt krydset fingre for, at den alligevel kunne afvikles. I mindre skala, udendørs i telte, virtuelt – på en eller anden måde. Men desværre tillader situationen vi står i lige nu ikke, at vi åbner højskolen op for flere hundrede udefrakommende. Derfor er GammelElevweekenden, som skulle have fundet sted den 6.-8. november, desværre aflyst. Men! I kølvandet på denne triste – omend forventelige – nyhed, vil vi gerne dele en glædelig nyhed med jer: GRUNDTWEEK genopstår! GRUNDTWEEK er et ugelangt sommerkursus, som finder sted i uge 29 2021, målrettet tidligere højskoleelever. Her genskaber vi den højskoleånd, du mærkede og holdt så meget af, dengang du gik her. Kurset er arrangeret i samarbejde med elevforeningen, Grundtvigselever. Sidst GRUNDTWEEK fandt sted var tilbage i 2015, hvor billedet stammer fra, hvilket efter sigende skulle have være noget af en fest! Mere information om GRUNDTWEEK kommer i løbet af efteråret.

GRUNDTWEEK 2015

Skriv et svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.