Forårsfest og generalforsamling

Kære medlemmer.

Først må vi jo lige takke alle jer der kom til forårsfesten – sikke et fremmøde! Det var smukt at se så mange mennesker i så fantastisk en stemning.

På generalforsamlingen måtte vi i år sige farvel til Tue Mandrup (F05), der i år valgte ikke at genopstille til bestyrelsen. Tilgengæld har vi budt velkommen til Gry Metz Meillier (F08), der nu sidder i bestyrelsen som menigt medlem.
Efter års overvejelser, havde vi endelig foreningens navn oppe til valg. Valget stod mellem GrundtvigsX, GHF-elever eller Grundtvigselever. Valget var meget tæt kan vi love jer, så derfor har vi ventet lige med at lægge det endelige resultat ud – men vi lover jer det bliver godt og det bliver snart! Så bare vent jer, kære medlemmer, change will come.

Og ja, med alt det sagt, må vi fra bestyrelsen endnu en gang sige tusinde tak for en formidabel fest. Vi glæder os meget til at se jer alle igen til efterårsfesten.

Kærlig hilsen
Bestyrelsen

PS. Vedlagt finder I referatet fra generalforsamlingen.
Generalforsamlingen 2011

Skriv et svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.