Underviser på sommerkursus

Drømmer du om at være højskolelærer? Har du lyst til at være med til at skabe en uforglemmelig uge på Grundtvigs Højskole?
Så har du chancen nu! Grundtvigs elevforening søger undervisere til Grundtweek 2024 i uge 32 (4. – 10. aug). På sommerkurset Grundtweek koges et højskoleophold ned til én uge. Her kan kursisterne opleve eller genopleve det bedste af et langt højskoleophold på Grundtvigs Højskole.

Vi søger passionerede folk, der enten underviser dagligt eller har lyst til at prøve kræfter med læring i højskolemiljøet. Du kan fyre den af med lige præcis det, du har lyst til at give videre – om det så er friluftsliv i naturen, filosofi-salon i Himmelrummet eller noget helt tredje, som du ville være den rette til.
Du har altså her muligheden for at lære dig selv at kende som formidler, for at blive stærkere i det felt, du er passioneret omkring og for at bruge en uge med skønne kursister i den danske sommer.

Dit arbejde vil bestå af at undervise 15 klokketimer fordelt på 6 moduler (af 2,5 timers varighed). Du skal yderligere forvente at bruge forberedelsestid på dit fag op til kurset.

Arbejdet er lønnet, og så vil du selvfølgelig have mulighed for at opleve højskole-magien tæt på, i en helt fortryllende uge.

Følgende skal indgå i din ansøgning:
● Din motivation for at blive underviser på Grundtweek 2024.
● En oversigt over ideen til det fag du vil undervise i.
● Et foreløbigt udkast til en undervisningsplan for dit fag, fordelt på de 6
moduler.
● Et budget for undervisningsmaterialer til faget.

OBS:
Du skal kunne deltage fysisk til et enkelt obligatorisk forberedelsesmøde søndag d. 5/5-2024.

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, etnicitet, nationalitet, social baggrund, seksuel orientering, funktionsnedsættelser, religiøst eller politisk ståsted til at søge.

Deadline for ansøgning er d. 24. oktober 2023

Ansøgning mm. sendes til grundtweek@grundtvigselever.dk

Du er mere end velkommen til at kontakte os på grundtweek@grundtvigselever.dk inden ansøgningsfristen, hvis du har spørgsmål til ansøgningen eller Grundtweek generelt.