GRUNDTVIGS SÆLGER UD! Invitation og tilmelding til efterårsfesten

NB: TIlmeldingen er lukket. Ved afbud send os venligst en mail på info@ff-elever.dk

DET ER TID! Til hvad? TIL AT TÆNDE CIGAREN!

For nu er der høj hat og pistolføring på Grundtvigs Højskole: EFTERÅRSFESTEN d. 12 november, for nuværende og gamle elever ligger for døren, og DU skal op og give den fuld firkant sammen med alle dine go’e gamle højskolevenner, som du savner så inderligt – kan du huske da…? JA! Og den gang hvor…? JA! Og da vi så…? JA!

Elevforeningen GRUNDTVIGSELEVER har denne gang besluttet at give dig præcis det du vil have: Ikke nogen kloge oplæg om den tredje verden, der kan slå de kloge ord DU allerede siger. Ikke noget 80’er-tema, der tvinger dig i ned i de gamacher, DU udmærket ved ser håbløse ud. Og ikke nogen ukendt klaverbokserkvinde eller diskjockeymand til at skabe den fest, DU allerede skaber ved at være med!

Derfor SÆLGER GRUNDTVIGS UD og giver dig præcis den fest, du har ventet på. Kom om eftermiddagen og gør det, du har allermest lyst til: Hyg dig med dine dejlige venner, enten til nogle af vores arrangementer, eller også nede på dit gamle værelse eller på rygerbænken. Spis en fantastisk middag sammen med hele din årgang og alle dine dejlige minder. Og dans til et BRAG af en fest, hvor dem, der står på scenen, er dem DU allerbedst kan li’.

PROGRAMMET for efterårsfesten d. 12. november ser således ud:

14.00 – 15.00: 1. indkvartering
15.00 – 16.15: Frivillige arrangementer: SELL-OUT QUIZ, BORDFODBOLDTURNERING eller HØJSKOLESANG
16.15 – 16.30: Pause
16.30 – 17.00: Kaffe og kage
17.00 – 18.00: 2. indkvartering og mulighed for at gøre sig klar (og klæde sig ud!)
18.00 – 21.00: FESTMIDDAG med alt hvad det indebærer
21.00 – 03.00: Baren åbner, FEST og BALLADE, BODIL og HENNING

NÆSTE DAG:

09.00: FÆLLES oprydning og herefter BRUNCH
12.00: Farveller og TAK for denne gang

Og selvfølgelig er SELL-OUT også et tema, hvor man kan klæde sig ud. Hvem kender du, der har solgt ud? Nikolaj Lie Kaas i Punkt 1-reklamerne? Anne Linnet i Toppen af Poppen? SF i den nye regering? Casper Christensen i Live fra Bremen? Bob Dylan med sin juleplade? Jes Dorph som royal reporter? Anders Breinholdt i Go’morgen Danmark? Find selv på flere og HUSK AT KLÆDE DIG UD! Det er meget sjovere, hvis vi alle sammen gør det.

(Og til de, der ikke klæder sig ud, står der et bestyrelsesmedlem klar med en sprittusch, så du i det mindste kan få et hipster-sellout-mustache)

Pris for medlemmer: 125 kroner
Pris for ikke-medlemmer: 175 kroner

NB: Tilmeldingen er lukket.

Evt. afbud bedes sendt til info@ff-elever.dk

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

3 thoughts on “GRUNDTVIGS SÆLGER UD! Invitation og tilmelding til efterårsfesten

 1. Emilie

  oktober 10, 2011 at 9:25pm

  Hvorfor kun så få gæster??? 🙁

 2. admin

  oktober 11, 2011 at 8:32am

  Kære Emilie.
  Da der i forvejen er fyldt op med elever på skolen og da vi modtog klager over et for stort antal gæster ved sidste fest, er vi nødsaget til at lægge et loft over gæster til efterårsfesten. Der har så vidt vi er bekendte aldrig være mere end 100-120 gæster til vores arrangementer.
  Bh,
  Aske fra Bestyrelsen

 3. Nicolai Bloch Linde

  oktober 13, 2011 at 12:27pm

  Når min stærke frustration, over at åbne computeren, logge ind på ff-elevers hjemmeside for at finde ud af der er sat et maksimum over antal tilmeldte og at det maksimum allerede er fyldt ud, har lagt sig må jeg sige at argumentationen med at der alligevel aldrig kommer mere end 100-120 gæster, og et loft på 110 personer derfor vil være tilsvarende, en kende uholdbar.
  Uholdbar fordi de senere årgange, særligt f2011, har været enormt store og derfor automatisk vil medføre højere tilmelding. Og uholdbar fordi at der altid vil være en forskel på hvem der tilmelder sig og hvem der rent faktisk møder op og betaler. Det vil i så fald være ærgeligt hvis nogle der havde tilmeldt sig, men som ikke møder op og betaler, har taget pladsen for andre der er villige til at betale for arrangementet.

  Jeg håber så inderligt i finder på en løsning, således jeg og andre der har set frem til en dag i selskab med vores gamle højskolevenner ikke går glib af denne særegne mulighed.

Skriv et svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.