Elevforeningen skifter ham

I forbindelse med generalforsamlingen i april fremsatte styrelsen et forslag om navneændring af foreningen. Qua stemmelighed mellem de fremsatte forslag fik styrelsen beføjelse til at fastlægge det endelige navn. Efter en vejledende afstemning i forbindelse med festmiddagen til forårsfesten, og utallige overvejelser, er det blevet besluttet, at foreningen for fremtiden bærer navnet Grundtvigselever.

Navnet, Grundtvigselever, er blandt andet valgt, fordi det har en større forenelighed med højskolen, der bruger navnet Grundtvigs Højskole i forbindelse med markedsføring. I særlige tilfælde kan foreningen bruge undertitlen, Elevforeningen ved Grundtvigs Højskole Frederiksborg. Det sker, fordi vi ønsker at bibeholde kontakten til vores historie og den del af foreningens identitet, der er forankret i navnet Frederiksborg.

I forbindelse med foreningens navneforandring har bestyrelsen fået skænket et nyt logo ved Stefan Jesper Gründl (E07-F08), der idag studerer på Kunstakademiets Arkitektskole – www.sjgportfolio.dk.

1 thought on “Elevforeningen skifter ham

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *